2012. április 26., csütörtökA táska, amit ez a két szépséges kismadár díszít, most szárad. Majd azt is felteszem, de ezen a képen, amit még a gyúrás előtt készítettem, sokkal szebben mutatnak a madárkák. A jobb oldali itt még nincs teljesen készen, mert még több kis részletet hozzátettem.
Mielőtt a táska gyúrásához fogtam, a madarakat függönydarabka alatt igyekeztem jól benemezelni, folyamatosan ellenőrizve, nem csúszik-e el a felrakott minta.
A táskát jó erősre gyúrtam, ez sikerült is, viszont nem tett jót a mintának, mert a zsugorodáson túl, az apró részletek elvesztek. Mindegy, ez is tanulság. Gondom volt még a füllel, mert másként akartam eredetileg - de hát minden nem sikerülhet :)). Így is elég volt kitalálni, hogy rögzítsem a már félkész fület.
Egyébként ez a madárka a gyurgyalag.
Imádom a gyurgyalagot!

8 megjegyzés:

 1. Here they are wet. After it was ready, they isn't yet so lively, unfortunately :(

  VálaszTörlés
 2. Nekem tökéletes, és mintha a hangjukat is hallanám, vagy csak képzelgek? :)))
  Gratulálok, de ez így leírva olyan szegényes, hát felkaplak és körbe táncolom Veled a Kárpátokat....na így na...

  VálaszTörlés
 3. Tündér vagy, köszönöm! Úgy szeretnék élőben is látni gyurgyalagot. Képzeld, kiválasztottam a képet és azt gondoltam, valami trópusi madár, aztán kezdtem keresgélni a neten, kik is a modelljeim, mire kiderült, hogy nálunk is költ. Sajnos, élőben még nem volt hozzájuk szerencsém...

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm, Te is nagyon szép dolgokat csinálsz!

  VálaszTörlés